Stryk mot Linden!!

Första Perioden:
Linden startar bäst och tar oxå ledningen i dagens första PP. Efter 3-4 minuter så börjar vi att ta över matchen mer och mer, och detta resulterar i en kvittering av Wallén, efter fint jobb i anfallszonen av Jesse.

Andra Perioden:
Vi tar ledning efter 7 minuter när Wallén, för dagen 2-målsskytt, trycker in en retur efter skott av Sem. Efter ledningsmålet så trummar vi på ordentligt och hinner med att missa 3-4 bra lägen innan Linden lite turligt kvitterar med en studspuck från hörnet efter 14:53.

Tredje Perioden:
Precis som de 2 föregående perioderna så är det vi som håller i taktpinnen och radar upp chanser framför Markus Hansson i Lindenkassen, deras för dagen överlägset bästa spelare, utan att ha den riktiga kylan i avsluten.
Matchen ser ut att gå emot förlängning, men med 31 sekunder kvar så kontrar Linden in 3-2 efter ännu en flipperkula mot Jimmy i målet. Säsongens andra uddamålsförlust är ett faktum.

Tänkvärt efter dagens match:
Vi skapar många klara lägen men har svårt att sätta dit pucken. Linden skapar få klara målchanser men gör 3 mål genom att lägga pucken på mål och samtidigt har folk åkandes mot målet. För att vända våran måltorka så måste vi bli kyligare och modigare framför motståndarmålet. Det ska göra ont att spela hockey.

Nu laddar vi för söndagens hemmamatch mot Valbo..... då vänder det!!!!