Sådärja, då var den första matchen för säsongen avklarad.
1:a per:
Lagen kände på varandra, blandat spel.... hyfsat kompakta i mittzonen, några fina kombinationer men inga klara målchanser.
Perioden slutar 0-0
2:a per:
Det kompakta mittzonspelet försvann helt och hållet, och ersattes av ett checkande och jagande från båda lagen. Årets första mål inprickades av Nr24, JJ, efter fint krig av "Robin and Robin". Inget som helst fel på JJ´s distinkta dragare i nättaket. Huddinge kvitterar med en backhand efter lite strul i egen zon. Mot slutet av perioden presenterar sig brynäs-nyförvärvet Andreas Näsman med ett något turligt skott från blå efter en vunnen tekning av JJ. Resultatet står sig perioden ut, mycket tack vare ett uppoffrande försvarsspel. Bl a 2min 3-5, där Jimmy i kassen fick briljera, även om Huddinges 5-3 spel var sådär.....
3:e per:
Huddinge kvitterar återigen, denna gång lite turligt efter att pucken dimper ner framför målet. Med 7-8 minuter kvar så avgör Mr Semjonov, med ett snabbt handledskott på pass från Jonte och Nooni.....   Huddinge pressar på sista 5 utan att skapa några riktiga farligheter.

Skott: 28-16 till Huddinge!

Matchens Lirare: Jimmy Karlsson (Målvakt)
Värt att notera: Näsan fick gör sitt första mål, samt sy sina första 9 stygn för säsongen!!

Dagens citat: " Kolla, där kommer deras första back-par", säger JJ och pekar på en kille som står utanför hallen.